top of page

Radio Ylen Ykkösaamussa 25.6.2015 klo 8:15

Radio Ylen Ykkösaamussa 25.6.2015 klo 8:15

Olen vierailemassa Radio Ylen Ykkösaamussa 25.6.2015 klo 8:15. Aiheena on viime päivinä esillä ollut Tapanilan raiskaustapaus ja tähän liittyvä pohdinta mm. rikoksen uhrin aseman parantamisesta, eri rangaistusmuodoista, rangaistusten oikeudenmukaisuuden varmistamisesta suhteessa teon moitittavuuteen (näin ei ole tällä hetkellä mm. väkivalta- ja seksuaalirikoksissa). Lisää asiasta torstaina 25.6. klo 8.15 Ylen Ykkösaamussa, jossa kanssani keskustelemassa myös oikeustieteen professori.

Katso aiheesta lisäksi tänään ilmestynyt juttu ohessa, jossa pohdin arestirangaistuksen sopivuutta:

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/tolvanen-arestirangaistus-olisi-sopinut-tapanilan-raiskaukseen/5199026

Selaa tapahtumia
Viimeiset tapahtumat
Arkisto
bottom of page